Kerkstraat 18, 3510 Hasselt

Greenplug.be - Energy Solutions

Thuisbatterij

Blitz laadstation

Benieuwd wat de kosten zijn voor een eigen Blizt laadstation? Bereken het gemakkelijk uit.

Waarom een Thuisbatterij?

Lagere vergoeding voor de eigen stroom

  • In Vlaanderen is er een einde gemaakt aan de terugdraaiende teller voor wie zonnepanelen én een digitale meter heeft. Voor de stroom die je op het net steekt, krijg je dan een terugleververgoeding van je energieleverancier, die echter lager uitvalt dan het afnametarief.
  • Het zelfverbruik van de stroom uit je zonnepanelen verhogen wint hoe dan ook aan belang. En daar kan een thuisbatterij bij helpen!

Je zelfverbruik opkrikken

Je kunt in een klap je zelfverbruik tot 60% opkrikken door een thuisbatterij aan je zonnepanelen te koppelen. Je leidt de overtollige stroomproductie dan tijdelijk naar je batterij af om die vervolgens te benutten als de panelen te weinig of niet meer produceren.

Wat doet zo’n thuisbatterij precies?

De stroom die door je zonnepanelen wordt opgewekt, en die je niet meteen verbruikt, kun je dankzij een batterij tijdelijk bij jou thuis opslaan in plaats van hem het net te injecteren. Wanneer de zonnepanelen stoppen met produceren, naar de avond en de nacht toe, kun je dan je eigen stroom uit de batterij ontladen.

Waarom investeren in een thuisbatterij?

Greenplug.be - Energy Solutions

De komst van de thuisbatterij levert een oplossing aan voor twee drukkende problemen waar eigenaren van zonnepanelen momenteel mee te maken hebben.

  1. Digitale meter
  2. Capaciteitstarief

Een thuisbatterij is de oplossing voor deze problemen.
U slaat niet enkel uw overtollige stroom op voor later gebruik van te maken, u ontsnapt hier ook aan de piekverbruiken die kunnen ontstaan in uw woning.

Contacteer ons voor meer informatie

Direct aanvragen

Greenplug.be

Greenplug.be

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

Greenplug.be
Welkom bij Greenplug 👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
WhatsApp