Kerkstraat 18, 3510 Hasselt

Greenplug.be - Energy Solutions

Zonnepanelen

Vragen?

Zonnepanelen

Laadpalen, zonnepanelen & thuisinstallaties

Overweegt u om binnenkort zonnepanelen te gaan aanschaffen? Er zijn talloze soorten zonnepanelen op de markt te vinden waardoor u mogelijk niet weet welke u nou moet kiezen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in duurzame energie en werken dan ook alleen met de allerbeste merken. Dat zorgt er tevens voor dat u ook een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

Het plaatsen van zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen is een flinke investering maar het grote voordeel is dat u het op een snelle manier kunt terugverdienen. Uw energierekening wordt gegarandeerd lager door de opgewekte energie van uw zonnepanelen. Daarnaast zorgt de investering er ook voor dat u bijdraagt aan een beter milieu wat ook zeker niet onbelangrijk is.

Ons bedrijf houdt zich al voor lange tijd bezig met het installeren van zonnepanelen en onze medewerkers zijn dan ook voorzien van alle technische kennis dat vereist is. Zo profiteert u van onze professionele service. Natuurlijk voorzien we u graag van passend advies. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op door contact met ons op te nemen.

De kosten van zonnepanelen

Als u mogelijk geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van zonnepanelen wilt u natuurlijk ook weten welke kosten dit met zich meebrengt. Helaas is het moeilijk om een bedrag te noemen omdat het afhankelijk is van meerdere factoren. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal zonnepanelen, over hoeveel wattpiek deze beschikken en het merk.

Het is goed om te weten dat dat het rendement van de zonnepanelen heel erg hoog liggen waardoor uw investering vrij snel is terugverdiend. Het is voor iedereen de moeite waard om aan zonnepanelen te beginnen. Het kan ook zijn dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidies waardoor de prijs nog lager uitvalt.

Zonnepanelen plaatsen, hoelang gaat dat duren?

Op het moment dat u ervoor kiest om zonnepanelen te laten installeren door ons bedrijf hoeft u zich geen zorgen dat dat lang gaat duren. Over het algemeen kunnen zonnepanelen binnen één werkdag worden geplaatst. We hebben het dan over een standaard woning met een gemiddelde grootte. De duurtijd kan natuurlijk iets afwijken. We zullen u van te voren duidelijk informeren over hoe lang we verwachten er over te doen.

Waarop letten tijdens het installeren van zonnepanelen?

Greenplug.be - Energy Solutions

Wanneer u zonnepanelen laat installeren op het dak zijn er een aantal punten waar rekening mee moet worden gehouden. Als eerst moet worden bepaald waar de zonnepanelen moeten komen te liggen. Daar moet vervolgens natuurlijk ook wel voldoende ruimte voor zijn. Een ander belangrijk deel is de omvormer.

Deze moet op de juiste plek worden gehangen voor een goede werking. Wij kiezen vaak voor niet stoffige ruimte zodat de omvormer geen last hebt van warmte. Natuurlijk hoeft u zich niet druk te maken om dit hele proces, want ons bedrijf neemt dit graag voor u uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Direct aanvragen

Greenplug.be

Greenplug.be

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

Greenplug.be
Welkom bij Greenplug 👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
WhatsApp